HTML5 i CSS3 za početnike

Opšti podaci o kursu:

HTML5 i CSS3 za početnike :polaznicima će ovaj kurs proći neverovatnom brzinom, od trenutka kada će na svim popularnim brauserima objaviti tekst: Ovo je moja prva vežba , pa sve do trenutka kada će imati svoju prezentaciju, na nekoliko stranica, sa svim elementima koje sadrži jedna ozbiljna prezentacija – logo, liste, tabele, navigaciju, slike i linkove.


Šta ćete naučiti?

1. Osnove strukture i semantike jezika HTML i CSS
2. Sekcija HEAD
3. Sekcija BODY
4. BOX model
5. Formatiranje teksta
6. Linkovi
7. Tipovi lista
8. Rad sa slikama
9. Rad sa tabelama
10. Rad sa formama
11. Kreiranje lične prezentacije


Kome je kurs namenjen ?

Ovaj kurs je namenjen polaznicima koji žele da uđu u svet WEB dizajna i samostalno kreiraju WEB prezentacije. Polaznici će imati priliku da nauče osnove metode i principe rada u HTML i CSS, kao i napredne tehnike koje donose nove verzije. Sve teme su pokrivene praktičnim radom i vežbama. Ovaj kurs može da posluži kao dobar uvod za zvaničan kurs MicroSoft – a: 20480B – Programming in HTML5 with JavaScript and CSS3


Trajanje kursa:

18 školskih časova (14 sati)


Literatura :

Skripta sa vežbama


Seritifkat:

Nastavni Centar Informatika svim polaznicima izdaje sertifikat o odslušanoj obuci, koji potvrđuje da polaznici vladaju materijom i da u praksi mogu da primene stečena znanja.


Potrebni preduslovi:

Poznavanje OS Windows i rad u nekom od tekst procesora


Biografija predavača:

Nenad Kapunac je sertifikovani IT trener i konsultant. Organizovao je i održao veliki broj korporativnih i specijalističkih obuka u domaćim i stranim preduzećima, u zemlji i inostranstvu, među kojima su IBM, Atos Consulting – za ministarstva u Srbiji, Crnoj Gori i Makedoniji, Mobtel, Watania – Kuwait, TeleStet – Greece i dr. Dugogodišnji je predavač i instruktor.

Nenad Kapunac


Cena:

12.500,00 RSD + PDV