Katalog svih kurseva

Microsoft partner

Microsoft tehnologije predstavljaju skup poslovnih rešenja čiji je zadatak da odgovore na savremene poslovne zahteve kompanija, pružajući poboljšanje produktivnosti i unapređenje poslovanja.

Nasavni Centar Informatika kao Silver Learning partner u edukaciji za Microsoft tehnologije nudi zvaničan program obuke koji omogućava polaznicima da steknu praktično znanje na određenim temama i tehnologijama. Kroz teoretsko predstavljanje materijala, kao i izvođenja vežbi putem simulacija, ove obuke pripremaju polaznike da uspešno primene steknuto znanje u njihovom poslovnom okruženju.

Dobijanjem Microsoft sertifikata postajete deo prestižne Microsoft Certified Professional (MCP) zajednice i potvrđujete svoja znanja i veštine u radu sa najnovijim Microsoftovim proizvodima i tehnologijama.

pearsonvuePearson VUE

Pearson VUE (Pearson Virtual University Enterprise) je vodeća međunarodna organizacija za pružanje usluge polaganja ispita. Preko VUE-a mogu se polagati ispiti za dobijanje sertifikata mnogih poznatih softverskih i hardverskih kuća kao što su: CISCO, Microsoft , SIEMENS, Adobe, Novell, IBM, CompTIA, Linux Professional Institute, Informix Softvare, itd.

Zašto se sertifikovati?

Prednosti polaganja zvaničnih ispita su velike. Ispiti se polažu u strogo kontrolisanim uslovima, te se dokaz da posedujete ekspertska znanja iz odreženih oblasti. Poslodavci često od svojih zaposlenih traže sertifikate kao uslove za zapošljavanje, ali i napredovanje. Svi sertifikati su međunarodno prizanti, stoga Vam omogućavaju sticanje dodatnih titula i napredak u karijeri.

Kako prijaviti ispit?

Ispiti se održavaju u prostorijama Nastavnog Centra Informatika a.d. uz nadzor ovlašćenog administratora. Prijavu za željene ispite, cenovnik i uslove plaćanja možete videti direktno na stranici  www.pearsonvue.com.

Kako bi Vam dodatno olakšali proceduru prijave ispita napravili smo dokument sa detaljnim uputstvom koji možete preuzeti ovde.