Katalog svih kurseva

Microsoft partner

Microsoft tehnologije predstavljaju skup poslovnih rešenja čiji je zadatak da odgovore na savremene poslovne zahteve kompanija, pružajući poboljšanje produktivnosti i unapređenje poslovanja.

Nasavni Centar Informatika kao Silver Learning partner u edukaciji za Microsoft tehnologije nudi zvaničan program obuke koji omogućava polaznicima da steknu praktično znanje na određenim temama i tehnologijama. Kroz teoretsko predstavljanje materijala, kao i izvođenja vežbi putem simulacija, ove obuke pripremaju polaznike da uspešno primene steknuto znanje u njihovom poslovnom okruženju.

Dobijanjem Microsoft sertifikata postajete deo prestižne Microsoft Certified Professional (MCP) zajednice i potvrđujete svoja znanja i veštine u radu sa najnovijim Microsoftovim proizvodima i tehnologijama.

pearsonvuePearson VUE

Pearson VUE (Pearson Virtual University Enterprise) je vodeća međunarodna organizacija za pružanje usluge polaganja ispita. Preko VUE-a mogu se polagati ispiti za dobijanje sertifikata mnogih poznatih softverskih i hardverskih kuća kao što su: CISCO, Microsoft , SIEMENS, Adobe, Novell, IBM, CompTIA, Linux Professional Institute, Informix Softvare, itd.

Zašto se sertifikovati?

Prednosti polaganja zvaničnih ispita su velike. Ispiti se polažu u strogo kontrolisanim uslovima, te se dokaz da posedujete ekspertska znanja iz odreženih oblasti. Poslodavci često od svojih zaposlenih traže sertifikate kao uslove za zapošljavanje, ali i napredovanje. Svi sertifikati su međunarodno prizanti, stoga Vam omogućavaju sticanje dodatnih titula i napredak u karijeri.

Kako prijaviti ispit?

Ispiti se održavaju u prostorijama Nastavnog Centra Informatika a.d. uz nadzor ovlašćenog administratora. Prijavu za željene ispite, cenovnik i uslove plaćanja možete videti direktno na stranici  www.pearsonvue.com.

Kako bi Vam dodatno olakšali proceduru prijave ispita napravili smo dokument sa detaljnim uputstvom koji možete preuzeti ovde.

prometric

Prometric

Nastavni Centar Informatika je jedini autorizovani Prometric Testing Centar u Srbiji. Obezbeđujemo polaganje ispita za preko 100 ICT kompanija, uključujući sve industrijske lidere kao što su Oracle, Intel, Fujitsu Siemens Computers, IBM, Hewlet Packard, itd. Prometric je jedan od vodećih svetskih provajdera za usluge sertifikacije, koji svoje usluge pruža pojedincima, edukativnim centrima i korporacijama.

Zašto se sertifikovati?

Sertifikacija omogućava IT profesionalcima potvrđivanje znanja i ekspertize, kao i sticanje međunarodno priznatog zvanja. Članstvom u globalnoj zajednici IT profesionalaca možete ostvarite stručnu pomoć, podršku i pristup bazama znanja dostupnim samo sertifikovanim IT profesionalcima.

Pravo na određeni sertifikat stičete nakon polaganja ispita ili grupe ispita koji obuhvataju specifičnu oblast ekspertize.

Polaganjem grupe ispita (zavisno od sertifikata) možete ostvariti neku od međunarodnih titula.

 Kako prijaviti ispit?

Ispiti se održavaju u prostorijama Nastavnog Centra Informatika a.d. uz nadzor ovlašćenog administratora. Prijavu za željene ispite, cenovnik i uslove plaćanja možete videti direktno na stranici  www.prometric.com.