Katalog svih kurseva
Zakazani kursevi Termini održavanja Termini Br.čas.
PRINCE 2 Agile 20.01.2020. uto,čet 40
WordPress popunjena grupa 40
JavaScript (popunjeno) popunjena grupa
40
Napredni Excel 27.01.2020. pon,sre,pet 40
Networking with Windows Server 2016 28.01.2020. pon,sre,pet
40
Python 03.02.2020. pon,sre,pet 40
Iznajmljeni termin 11.02.2020. uto
10

Microsoft partner

Microsoft tehnologije predstavljaju skup poslovnih rešenja čiji je zadatak da odgovore na savremene poslovne zahteve kompanija, pružajući poboljšanje produktivnosti i unapređenje poslovanja.

Nasavni Centar Informatika kao Silver Learning partner u edukaciji za Microsoft tehnologije nudi zvaničan program obuke koji omogućava polaznicima da steknu praktično znanje na određenim temama i tehnologijama. Kroz teoretsko predstavljanje materijala, kao i izvođenja vežbi putem simulacija, ove obuke pripremaju polaznike da uspešno primene steknuto znanje u njihovom poslovnom okruženju.

Dobijanjem Microsoft sertifikata postajete deo prestižne Microsoft Certified Professional (MCP) zajednice i potvrđujete svoja znanja i veštine u radu sa najnovijim Microsoftovim proizvodima i tehnologijama.

pearsonvuePearson VUE

Pearson VUE (Pearson Virtual University Enterprise) je vodeća međunarodna organizacija za pružanje usluge polaganja ispita. Preko VUE-a mogu se polagati ispiti za dobijanje sertifikata mnogih poznatih softverskih i hardverskih kuća kao što su: CISCO, Microsoft , SIEMENS, Adobe, Novell, IBM, CompTIA, Linux Professional Institute, Informix Softvare, itd.

Zašto se sertifikovati?

Prednosti polaganja zvaničnih ispita su velike. Ispiti se polažu u strogo kontrolisanim uslovima, te se dokaz da posedujete ekspertska znanja iz odreženih oblasti. Poslodavci često od svojih zaposlenih traže sertifikate kao uslove za zapošljavanje, ali i napredovanje. Svi sertifikati su međunarodno prizanti, stoga Vam omogućavaju sticanje dodatnih titula i napredak u karijeri.

Kako prijaviti ispit?

Ispiti se održavaju u prostorijama Nastavnog Centra Informatika a.d. uz nadzor ovlašćenog administratora. Prijavu za željene ispite, cenovnik i uslove plaćanja možete videti direktno na stranici  www.pearsonvue.com.

Kako bi Vam dodatno olakšali proceduru prijave ispita napravili smo dokument sa detaljnim uputstvom koji možete preuzeti ovde.